Ey Kurt Gencligi

Ey Kurt Gencligi


Bugün 5 Ekim 2008.Pazar..Dün sabah uyandığımızda ciğerimiz yandı.350-400 kişilik terörist grup Aktütün karakolumuza pusu atıp 15 gencecik fidanımıza kıydı.!!!15 tazecik insan.15 can 15 şehit!!! Yurdumuzun çeşitli bölgelerinden vatani görevini yapmaya gelen 15 evlat..23 tane şerefsizin öldürüldüğü çatışma.Milyonların yüreğini yaktılar.Canımızı aldılar.Allah şehitlerimize rahmet eylesin..Ama bu kaçıncı...!!??



Her gün birer ikişer canlarımızı alıyor bu şerefsizler.Irak,Abd,İngiltere,Yunanistan,Ermenistan ve diğer ülkeler..Hepsi günbegün biraz daha seviniyor.Peki bizler ne yapıyoruz.Batılılaşma çağdaşlaşma adı altında günden güne vatanımızın elden gitmesine göz yumuyoruz sadece.Ama nasıl ki en uykuda olduğumuz zamanlarda vatanımıza namusumuza toprağımıza göz dikenlere karşı tekrar uyanan bir dev olmayı bildiysek bu gün de yakındır elbet bu uyanış..


Kürtler..Senelerdir kardeşçe yaşadığımızı zannettiğimiz ekmeğimizi bölüp onlara verdiğimiz,ülkemizin en üst yönetimlerine dahi getirdiğimiz ırk..Hepimizin en az birkaç tane kürt arkadaşı vardır.Yeri gelir candan yaklaşır kardeş gözüyle bakarız.Onlara hep kardeşçe yaklaşırız.Birbirimize düşmedik bunca sene.Ama onlar ne yapıyor.Bizim baktığımız kardeş gözüyle mi bakıyor bizlere? Yoksa fırsatı olsa bir avuç suda boğarlar mı bizi?

Hepsi için demiyorum,ancak canlarımızı alan kürtler.Kimse bana cehaletten kışkırtmadan söz etmesin..!!!İşlerine gelince herkesten akıllı fırsatçı gözü açık olan kürtler neden bu şerefsizliklere alet oluyor?? Cehaletten mi,kandırılmışlıktan mı? Hayır..Emin olun Kürtler Türkler'den çok daha açıkgözlüdür.Bu durumu bu dereceye getiren bizim saflığımız,kardeş gözüyle bakmamız,alttan almamız...Biz senelerce kardeş diyip ekmeğimizi paylaşırken onlar bizi hep arkadan vurdu..Kürt milleti...

Ancak bu böyle gitmeyecek ve sonunda bu şımarıklıklarının kalleşliklerinin cezasını verecekler.Kardeş dedik yüzümüze güldü arkamızdan kuyumuzu kazdılar.Yeter artık biz de uyanalım artık...Çevremizde tanıdığımız kürtlere hiç o gözle bakamadık.Hiç kötü düşünemedik.Onlar yapmaz dedik.Peki ama eğer yaşadığımız yerde azınlıkta olan onlar değil de biz olsak yine aynı şekilde sessiz kalırlar mıydı acaba??

Hadsizlik,kendini bilmezlik ve şımarıklık olgusunun en güzel örneğidir kürtler.Siz insanca yaklaşır kardeş dersiniz ,onlar gündüz sizinle aynı yerde çalışır beraber yiyip içer gece dağa çıkar.Hepsinin aklının bir köşesinde hep vardır bölücülük.Bu zamana kadar hep kendimizi kandırdık.Onlar kardeşlerimiz diye..Benim böyle şerefsiz kardeşlerim yok artık!!!

Ey Kürt Gençliği...Ataların atalarımla vatanı uğruna şehit oldu.Gazi,şanlı,kahraman unvanları aldı.Sen ne yapıyorsun..Birkaç menfaat düşkünü ülkenin ne diye oyuncağı oluyorsun.Bunu idrak edecek aklın mı yok,yoksa buna göz yummayacak şerefin mi!!!???

Bu kadar güçlü köklü bir milletin kurduğu devlete gizli veya açık her türlü kötülüğü yapalar sanır mısın ki yarın seni rahat bırakırlar!!! Ateist olan pkk örgütüne nasıl destek verir imanı olduğunu söyleyen??Araştırmaz mısın bilmez misin ki marksist-leninist bir örgüttür kısaca Ateist.Ne Allah vardır ne peygamber...

Şimdi önünde iki seçeneğin var Kürt gençliği.Ya bu oyunlara alet olacaksın canımızı yakacaksın sonunda telef olacaksın ya da  aklını başına alıp gerçekleri göreceksin.Bizimle yine kardeş gibi yaşayıp gideceksin.Bu ülkeyi bir cihan birleşti de ıkamadı içten dıştan.Küllerinden doğdu.Sen onun bunun pohpohlamasıyla haddini aşıyorsun.Ama bu işin sonu iyi değil.Ve inan ki kaybeden Türk milleti olmayacak..O yüzden safını seç artık.En şerefsiz düşmanım bile benim yüzüme gülüp arkamdan vurandan çok daha şereflidir.Biz Türkler kurduğumuz devletlerde asla ve asla içlerine girip arkadan vurmadık.Biz bir devletin himayesinde yaşamadık hiç.Arkadan vurmadık.Ülke kanla kurulur.Bunu bildik.Mertçe kanımızı döktük canımızı verdik ve kanımızla canımızla savunuruz yine.Merak etme ey Kürt.Ne kadar asimile olmuş görünsek de ne kadar uykuda sansanız da bizi,en ufak bir şımarıklıkta hep bir olduk.Hep biz olduk..Ve hadlerini bildirdik dil uzatanların .Emin ol ki Yine Yaparız!!!

Çok şükür kurşunumuz da ço canımız da yüreğimiz de..Ki atacak silahımız yokken yedi düvel başedemedi bizimle.Şimdi kendinize gelin artık.Yoksa bu büyük millet sizi kendinize getirmeyi çok iyi bilir...

Lafımız anlayana.Anlamayanla onların idlinden konuşmasını da hep bilmiştir bu millet yine bilecektir.

Türk olma..Irkın yine Türk olsun.Ama sakın ha sakın düşmanın Türk olmasın...Türk'ü düşman belleyenler en çok pişman olanlardır tarihte...Gel artık eskiden olduğu gibi bir olalım biz olalım.Yoksa ya bizden olursunuz,ya yok olursunuz!!!
Share This

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Us

Like Us

Designed By Blogger Templates